Gewoon omdat we er blij van worden. Deze mooie armbanden stack. Vandaag in rose goud, blauw en oker geel. Morgen kan dat zo weer anders zijn, na een bezoekje aan juwelier Cartier die deze armbandjes verkoopt en steeds opnieuw voor je knoopt.

Vlnr: horloge Tag Heuer, rose gouden armbandje (merk onbekend), Christian Dior Friendship Bracelet (www.dior.com), 2 armbandjes van Cartier Trinity 

Bijna 100 jaar historie

De Trinity bracelets van Cartier bestaan uit 3 ringetjes van wit, geel en rose goud. Rosé staat voor liefde, geel voor trouw en wit voor vriendschap. 

Niet goedkoop

Deze Cartier armbandjes zijn niet goedkoop in aanschaf. Maar je koopt een stukje historie. Louis Cartier ontwierp de trinity collectie al in 1924, bijna 100 jaar geleden dus. Het basisidee van de trinity is in al die jaren niet veranderd. Wel zijn er talloze varianten ontstaan van ringen, armbanden met of zonder diamanten en in verschillende diktes van petit tot grand.

Een klassieker dusHet leuke van de Trinity bracelet met koord is dat je in elke Cartier winkel overal ter wereld het touwtje kunt laten vervangen door een ander kleurtje. Zo heb je in feite telkens weer een nieuwe armband. Voor mij betekent dat elke keer een geluksmomentje. Yes!

Parijs

Niet elke vestiging heeft dezelfde kleuren. De okergele heb ik in Parijs uitgezocht in de Cartier vestiging net achter de Champs-Élysées aan de Rue François. Het blauwe koord  komt uit Amsterdam en heb ik zelf geknoopt, omdat Cartier afgelopen zomer vanwege corona tijdelijk de armbanden niet in de winkel knoopte. Je kreeg echter wel een tasje met handleiding en de meest bekende kleuren: klassiek Cartier rood, zwart, goud, grijs en blauw

Trinity de Cartier armband met detail van 18k rosé-, wit- en geelgoud
SHOP