Het kan heerlijk zijn om uren te tutten voor de spiegel en rustig je outfit uit te kiezen, maar op een doodnormale dag je heb je daar niet altijd tijd voor of zin in. Je draait je liever nog een keer om. In een paar simpele stappen stap jij toch tip-top de deur uit. Zo kun je de tijd aan iets anders besteden of lekker blijven snoozen! 

Wimpers

Als iets een uitgeslapen blik geeft is het wel mascara. Mascara is onmisbaar en hoort dan ook eigenlijk met stip op nummer één. Maak je look compleet met een laagje of twee van je favoriete mascara. Begin zo dicht mogelijk bij de wimperrand en beweeg het borsteltje even van links naar rechts, zodat de aanzet donker wordt en je geen eyeliner nodig hebt. Dat scheelt weer tijd!

Blush

In de zomer is het niet fijn en vaak niet nodig om veel foundation en poeder te gebruiken. Maar een mooie blush op je wangen maakt je look fris en geeft kleur in je gezicht.

Highlighter

Een mooie glans op je jukbeen geeft je look diepte en laat je huid stralen. Dit kun je bereiken met een highlighter. Ook een vleugje transparante lipgloss doet wonderen. Dep de gloss lichtjes met je wijsvinger aan. Dus niet wrijven.

Wenkbrauwen

De meeste tijd zit meestal in het bijtekenen van de wenkbrauwen. Je kunt een potlood gebruiken maar sneller is om aan de slag te gaan met een wenkbrauwpoeder. Gebruik een extra breed afgeplat kwastje. Hoe smaller het kwastje, hoe vaker je het product moet aanzetten, hoe groter de kans dat ze niet gelijk zijn en vervolgens weer opnieuw moet beginnen.

Lippen

Breng een lippenbalsem aan met een tintje, zo hebben je lippen toch een beetje kleur. Je verzorgt je lippen én je voorkomt dat er lelijke randjes lippenstift gaan ontstaan als je iets hebt gegeten of hebt gedronken. Een lippenstift is prachtig en blijft langer zitten, maar als je haast hebt, heb je geen tijd om je lippen uitgebreid bij te werken. Een lipgloss is dan dé oplossing!