Trends, ze komen en gaan. Zo simpel is het nou eenmaal. Sommige laten we liever aan ons voorbij gaan zijn maar er zijn er ook altijd een paar die we met open armen ontvangen. Welke pik jij eruit?

Wielrenbroekje

Van de trend van het wielerbroekje is niet iedereen van gecharmeerd, sterker nog…wat ons betreft komen er maar verdomd weinig mee weg. Tenzij je Leonie Hanne heet of de allure van deze Duitse fashionista hebt. Ons doet het in ieder geval denken aan de koplopers van de Tour de France. 

Pastel Nails

Met regelmaat zien we ze terug en dat is dit seizoen zeker weer opnieuw zo: pastel tinten! Niet alleen leuk in de garderobe maar wat dacht je van deze zachte kleuren op je nagels? Fris, speels en zomers. Ook je handen zien er ineens een stuk bruiner (lees: zonniger) uit. 

Jeans

Wij Nederlanders zijn dol op jeans en dat is niet voor niets! Deze simpele broeken zijn niet alleen praktisch maar ook nog eens prettig te dragen en op 1001 manieren te stylen. Dachten we een tijd lang the more skinny, the better, zien we nu vooral de regular & mom fit jeans. Niet te wijd, niet te strak. Niet te hoog en vooral niet te laag. Trending of niet, wat ons betreft moet de jeans vooral lekker zitten!

 

Pony’s

En nee, dan hebben we het niet over die enorme flap haar op je voorhoofd onder het mom “doe maar extra kort, lekker praktisch”. We hebben het over de zwierige, speelse en nonchalante lokken haar die rondom je gezicht vallen. We kennen ze als de Bardot bangs, Curtain bangs en de Wispy fringes. Iedere variant met z’n eigen signature, passend bij het ’type’ haar.

Brow Lamination

Brow lamination is een trend die vanuit Rusland via Amerika is overgewaaid naar Nederland. Deze trend geeft je volle, fluffy brows en shaped de vorm zo dat ze het meest doen voor jouw gezicht. Door de wenkbrauwhaartjes naar boven te kammen en vervolgens te fixeren ontstaat een natuurlijke wenkbrauwlift. Wil je hiermee experimenteren probeer het dan eerst eens met een Brow Soap of fixing gel. Wil je ze instant gelift ‘lamineer’ ze dan door middel van Brow Lamination waarmee je ze 4 tot 6 weken ‘on fleek’ houdt.