Sex And The City. Het was de serie waar ik elke week naar keek in de nineties. (Ja, in de tijd was er nog geen Netflix en keek je elke week een aflevering van een serie). 

De avonturen van Carrie en haar vriendinnen. Zwijmelen bij Mr. Big en bij de zwierige jurken, de Manolo’s en de cute tasjes van de vier vriendinnen. En dat alles in het prachtige New York.  

Goed nieuws voor de echte fans. De vriendinnen komen terug. Later dit jaar begint HBO in New York de opnamen van ‘And Just Like That…’

De serie gaat verder als de vriendinnen een jaar of 50 zijn. Althans Carrie, Charlotte en Miranda (wederom vertolkt door Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon). Alleen Kim Cattrall alias Samantha Jones is niet bij. 

Het is nog niet bekend waar en wanneer de serie in ons land te ontvangen is. Op de rol staan tien afleveringen van dertig minuten. 

Sex and the City werd voor het eerst uitgezonden in 1998 en was tot 2004 te zien. De serie maakte in de jaren negentig de tongen los over de vrijgevochten manier waarop de vrouwen omgingen met mannen. Ze hadden one night stands, gebruikten sex speeltjes en met name de seksuele avonturen van Samantha deden menig wenkbrauw fronsen. 

Ben nu al benieuwd naar de avonturen van de drie vriendinnen zonder hun brutale medespeelster. En zou Carrie nog met Mr. Big zijn, en hoe gaat het met haar vriendinnen? 

We keep u posted!