Wat staat er mooier onder de kerstboom dan onze favo designers? December is de maand om je make up en beauty voorraad aan te vullen. Want nu krijg je de prachtige giftverpakking cadeau en je geniet nog maanden van een prachtig product op je toilettafel. 

De 7 beste beauty gifts van designer brands

1

Rouge Dior 999 XMAS

Koploper met de beste verpakking is de gift collectie van Dior. Dit merk is altijd al de beste als het gaat om prachtige met zorg verpakte items. Maar niet alleen de Lady Dior tas en de Saddle Bag worden met zorg en heel veel liefde ingepakt. Hetzelfde geldt voor de make up en beauty gifts. 

Voor nog geen 70 euro heb je deze set van een rode lipstick en matching nagellak: de Rouge Dior 999 XMAS. 

SHOP

2

Miss Dior Blooming

Ja, we zijn fan van Dior. Want ook deze heerlijke geur die al onze parfum stash staat, is in giftverpakking te koop. Wie helemaal goed beslagen ten ijs wil komen, laat de naam van de gelukkige ontvanger in het flesje graveren. 

Een verstuiver van 100 ml Miss Dior Blooming bouquet kost 108 euro. 

SHOP

3

Chanel Camelias D’eau

Chanel Camelias D’eau exclusive lip palet. Alleen het idee al van een prachtige lip kleur in de vorm van de Chanel Camelia laat ons hart sneller kloppen. De 4 camelia’s met penseel kosten 58 euro. 

SHOP

4

Les Chaînes de Chanel

We blijven bij Chanel. Want ook deze prachtige poederhighlighter is een klassieker omdat hij het patroon van de Chanel chain heeft. Niet goedkoop voor 60 euro. Maar deze poeder zorgt wel maandenlang voor een dagelijks geluksmomentje op je make up tafel.

 

SHOP

5

201 The Painted Veil, Rouge à Lèvres Voile Lipstick

Gucci. Niet het merk met het meest uitgebreide of uitgebalanceerde make up assortiment. Maar wel verpakkingen en kleuren waar we blij van worden, vooral bij de lipsticks. En een leuk extraatje is dat je op de gucci site ziet hoe deze lipstick staat bij alle huidtinten van licht tot donker en alles daar tussenin.

SHOP

6

Hermes

Veel gemakkelijker dan de altijd uitverkochte en prijzige Kelly of Birkin tassen koopt de Hermès liefhebber een fraaie lipstick haar geliefde merk. Voor 62 krijg je niet alleen de lipstick in verschillende matte glanzende varianten maar ook het kenmerkende oranje doosje en de prachtige goudkleurige houder. Leuk detail: er is een refill voor 38 euro. hermes.com 

SHOP

7

Louboutin

De make up collectie waarmee Christian Louboutin al jaren aan de weg timmers heeft dezelfde verleidelijke eigenschappen als zijn stiletto’s met de kenmerkende rode zool. 

De verpakkingen van de lipsticks lijken weggelopen uit een sprookje. Maar de ingrediënten en de manier van produceren moeten we ook benoemen. Want de prachtige verpakking is niet alleen navulbaar maar ook is de lipstick vrij van parabenen, de chemische stoffen ftalaat en  Di-ethanolamine (dea)  

SHOP