De tijd dat shapewear suf was, waar je liever niet over sprak en al helemaal niet in gezien wilde worden ligt gelukkig ver achter ons. Sinds Kim Kardashian, de koningin van de shapewear de ene collectie na de andere  lanceert en hiermee miljoenen binnen weet te harken zegt genoeg. Shapewear it is!

Zoals de naam al doet vermoeden zorgt shapewear ervoor dat je lichaam in de allerbeste shape is waardoor jij letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zit. Goed shapewear biedt dus de oplossing waar de meeste vrouwen dagelijks mee worden geconfronteerd. 

Naadloos

Belangrijk is dat je weet: wat wil ik verdoezelen of juist benadrukkenOf het nu gaat om het buikje, de billen of de benen die te vol zijn, het strakke ondergoed verdoezelt  naadloos de probleemzones. Shapewear is er in verschillende soorten en ieder kent z’n eigen focus, dus is het van belang om te weten welk specifieke punt je aan wilt pakken.

Wat past bij jou?

Zo heb je bijvoorbeeld tops, body’s en onderjurken. Corrigerende shorts, slips en strings in verschillende taillehoogtes die ook weer hun eigen focus hebben. Een slip met een hoge taille zorgt ervoor dat je buik wordt geshaped, een short (met pijpjes) perfectioneert de heupen en billen. Afhankelijk van wat je wil corrigeren en wat je wil accentueren kies je wat letterlijk het best bij  jou past. 

Skims

Het aardige aan de ontwerpen van La Kardashian is dat ze een prachtig kleurenpalet hanteert voor elke huidskleur van licht tot donker. Zo valt het met name onder kant en andere transparante stoffen niet op dat je een beetje smokkelt. Nadeel voor ons Nederlanders is dat het bestellen van spullen uit Amerika altijd gepaard gaan met extra kosten voor invoer en douane etc. 

Kijk dus ook zeker bij je eigen lingeriezaak naar shapewear die jou letterlijk past. 

1

MAGIC BODYFASHION

Dream naadloze corrigerende body met padding €34.99

SHOP

2

MAGIC BODYFASHION

Maxi sexy high waisted corrigerende shorts €39.99

SHOP

3

MAGIC BODYFASHION

Tummy shaper corrigerende slip met kant €29,99 

SHOP

4

MAGIC BODYFASHION

Be pretty corrigerende onderjurk met kant €54,99 

SHOP

5

MAGIC BODYFASHION

Be pretty corrigerende body €49,99 

SHOP