Het C woord heeft het meer dan ooit duidelijk gemaakt. Online shoppen kan altijd, ook in coronatijd. Voor wie wegwijs wil worden op het wereld wijde web zet SSTNBL 3 Gift guides op een rij. 

Lijstjes met cadeau inspo zijn overal. Maar wie hebben er veel verstand van geld uitgeven? Juist, influencers. Wij kijken al jaren naar Engelse en Amerikaanse inspirators op het gebied van beauty en lifestyle. 

Hier de 3 meest inspirerende Gift Guides op Youtube. 

Fleur de Force

Van Fleur de Force zijn we al jaren fan. Deze sympathieke Engelse Youtube queen bouwde een miljoenenpubliek (1,38 miljoen abonnees) op met haar leven met  hubbie Mike, dochter River  en haar 3 honden in de Engelse countryside. 

Ze maakt steengoede gift guides. Enkele hoogtepunten uit die van dit jaar. 

Emma Anders

Emma Anders is een breeze of fresh air in de YouTube world. Met haar 27.000 abonnees is ze zeker niet de grootste maar wel een van de leukste. 

Emma is verfrissend om haar Engelse no nonsense houding en humor. Deze dokter by day kan zich tegelijk helemaal verliezen in haar liefde voor zinloze luxe producten en dat gevoel is voor velen herkenbaar. 

Heerlijk om te luisteren hoe Emma beschrijft hoe ze iets wil kopen voor de prachtige verpakking (herkenbaar), hoe verliefd ze is op alles van Dior (ook herkenbaar) en hoe ze zich meestal weet te bedwingen (gelukkig ook herkenbaar). 

En ja Emma, ik wil ook de blauwe Lady Dior ;-))

Shea Whitney

Shea Whitney begon met het filmen van vooral haar Vuitton tassen. Maar de afgelopen twee jaar groeide haar kanaal explosief naar nu ruim een miljoen abonnees. Long story short: ze stopte met werken als HR medewerker en wijdt zich nu fulltime aan haar Youtube en Instagram. 

Haar content is sindsdien nogal commercieel geworden met de ene na de andere shopping haul. Haar gift guide valt dit jaar ietsje tegen met een planner, slippers, kleding van Amazon en sieraden van Miranda Frye. Gelukkig heeft ze ook nog mooie vondsten zoals make up van Tarte