Nu we minder de deur uitgaan zijn we een stuk comfortabeler met de natural look. Want minder make-up of zelfs een clean gezicht voelt niet alleen prettiger, ook je huid knapt er van op.

En dan hebben we het niet over een vleugje mascara, want daar kunnen de meeste vrouwen tóch echt niet zonder. We hebben het over primers, concealers en foundation die op dit moment ineens veel minder belangrijk lijken te zijn.

En toch mis je iets

Herkenbaar! Wil je liever wel in de natural vibe blijven maar jezelf en je huid toch wat extra rust gunnen probeer dan eens een vleugje blush of bronzer voor een gezonde, frisse teint.

De verschillen

Zowel een blush als bronzer zijn allebei producten die je op of rond je wangen gebruikt. Toch verschillen ze duidelijk van elkaar. Niet alleen in kleur, maar ook de plek waar je het aanbrengt.

De beroemde Hoola Bronzers en blushes zijn de bestsellers van dit moment. De bronzer geeft de huid een mooie matte bronzen teint, en kun je het hele jaar door gebruiken. De Hoola blush is een combinatie van zon en fun! Het zonnetje uit Californië in een doosje! De warme zonnige geur van California bevat noten van roze grapefruit en vanille. 

Hoola bevat geen glitters, glans of oranje/rood pigmenten waardoor de kleur altijd natuurlijk oogt. De leuke verpakkingen bevatten een spiegeltje en een kwastje waarmee je de Hoola’s gemakkelijk kunt aanbrengen. Wil je meer kleur? Dat kan gewoon met dezelfde teint, je bouwt Hoola simpelweg op voor het gewenste resultaat.

De Hoola Mini’s zijn de perfecte reismaatjes, cadeautjes om weg te geven en het ideale formaat om eerst eens te proberen voor je de full-sizes aanschaft. 

SHOP HOOLA BRONZER
SHOP HOOLA BLUSH

Blush

Een blush gebruik je voornamelijk om je huid een natuurlijke kleur te geven. Wanneer je alleen foundation gebruikt werk je tegelijkertijd ook vaak dat natuurlijke blosje weg, jammer want juist dit zorgt voor die frisse look. Blush is dus een ideaal product om weer wat kleur aan te brengen in je gezicht. 

Waar breng je blush aan

Dit is afhankelijk van je gezichtsvorm. Heb je een smal gezicht en wil je dit optisch wat voller laten lijken breng je de blush recht op je wang aan. Maak een grote grijs en breng de blush cirkelvormig aan op het gedeelte van de wang dat omhoog komt. Wil je je gezicht liever wat smaller laten lijken? Dan is het juist beter om je blush in een langwerpige beweging aan te brengen. Begin met een beetje kleur op het grootste gedeelte van je wang en werk het in een subtiele lijn uit richting de slapen.

Bronzer

Wil je je gezicht in het geheel iets donkerder maken of een sunkissed effect dan is een bronzer een goede keus. Omdat ze warm van kleur zijn denken we bij bronzers vaak aan een té chimmery look, maar wees gerust. De mattere bronzers van Hoola zorgen ervoor dat je er niet gelijk als een kermisattractie bijloopt.

Waar breng je een bronzer aan

Omdat we dit product gebruiken om het geheel wat bruiner te laten lijken breng je de bronzer aan op de delen in je gezicht die normaliter door de zon verkleuren. Zoals bijvoorbeeld op je slapen, voorhoofd en je wangen.