Van iets met een helikopter tot een geurkaars. Of een gave foto voor aan de muur. En sieraden uiteraard. Hier onze tien beste cadeaus van 50-100 euro. 

Deel deze 10 cadeautjes met de 'leukste' gever!

1

Baobab

Een geurkaars is altijd een goed idee, deze van Baobab (75 euro) staat prachtig  in je interieur. En de geur: die is met gember en bloemtonen super lekker!

SHOP

2

Fotokunst

Het leuke van fotokunst is dat je van een foto er meer kunt afdrukken en er dus meer mensen blij mee kunt maken. In Parijs kocht Linda vorig jaar deze foto (vanaf 98 euro) van Aurelie Villette. Deze Franse fotograaf maakt de meest prachtige foto’s in vervallen gebouwen. 

SHOP

3

Dior

Miss Dior mag zich inmiddels tot de klassieke geuren van het Franse modehuis Dior rekenen. Wij vinden de eau de parfum het lekkerst. Met deze set (86,61 euro) heb je meteen een handige verstuiver voor op reis, die je kunt hervullen. Ideaal!

 

SHOP

4

Wonderland

De foto’s van Annie Leibovitz zijn legendarisch. Het boek Wonderland (62,99 euro) ook. Vele van haar iconische foto’s roepen een o ja gevoel op. De teksten van Vogue hoofdredacteur Anna Wintour maken het boek tot een grote inspiratie.  

 

SHOP

5

Zachte sjaal

De sjaals van Bufandy… daar kunnen we kort over zijn. Wij zijn er al jaren verliefd op. Deze van tachtig procent alpacawol meet maar liefst 200 x 65 centimeter is aan twee kanten te dragen. Hij pluist niet. Hier heb je jaren plezier van!

 

 

SHOP

6

Gucci

Alessandro Michele bracht ons niet alleen de Dionysus tas en de Marmont. Nee, het creatieve brein van Gucci ging een stap verder door in 2019 Gucci Beauty aan te kondigen. Deze poeder is niet alleen fijn in gebruik, het doosje is ook nadat je poeder op is een aanwinst op je make up tafel of in je tas als handspiegel.

SHOP

7

Champagne

Met deze fles kan het feest zeker beginnen! En dankzij de gave geschenkverpakking Veuve Clicquot (82,95 euro) geef je ook echt iets moois.

SHOP

8

Hip merk

Deze highwaist legging is van het te gekke merk Sweaty Betty dat gespecialiseerd is in fashionable sportswear. Maar wij gaan hiermee ook gewoon naar de supermarkt of naar ons werk met een blazertje. En dan de kleur groen van deze legging (85 euro) … die wil je toch?

SHOP

9

Vliegen

Dit is letterlijk een onvergetelijke belevenis. Deze Helikopter Experience (59 euro) biedt je de kans om in een helikopter de lucht in te gaan. En dat is heel wat anders dan met een vliegtuig, dat kunnen we je verzekeren. Een gaaf uitje voor deardevils.

SHOP

10

Echt goud

Een gouden sieraad is forever! En helemaal zo’n schattig sterretje om je nek. Voor je moeder of je dochter of een andere dierbare, dit kettinkje is leuk voor jong en oud en het is een aankoop voor altijd.

SHOP