Toys for boys, daar kunnen we altijd wel ideeën voor gebruiken. Hoe verschillend of hoe groot jongens ook zijn, deze cadeaus komen altijd van pas. 

Deel deze 10 cadeautjes met de 'leukste' gever!

1

Daily Paper

Alleen de hoodie (100 euro)  of het hele pak, in beide gevallen heb je een coole outfit met deze kleding van Daily Paper.

SHOP

2

Nike Jordan Flight Club ’91

Deze sneakers zijn een hit, met deze Jordans loop je in de pas.

SHOP

3

Yummy

Hamertje tik, maar dan beter. Soms mag je best een ongezond cadeautje geven, zoals deze chocolade met een Frans tintje (19,95 euro). Ohlala! 

SHOP

4

Airpods

Over AirPods hoeven we jullie niets meer te vertellen. Deze AirPods Pro (219 euro) hebben als pluspunt dat ze noice cancelling zijn, zo werk je een stuk lekkerder in ruimtes met lawaai.

SHOP

5

Powerrr…

Onmisbaar tijdens een avond of dagje uit, een powerbank om je telefoon levend te houden, deze van Trust (32,99 euro) gaat super lang mee.

SHOP

6

Racen

Met dit racestuur groeit jouw zoon misschien wel uit tot de nieuwe Max Verstappen. Deze van Logitech (289 euro) is van een goede kwaliteit en heeft gave extra’s. 

SHOP

7

Fitbit

Onmisbaar voor sportieve jongens, dit handige smart horloge van Fitbit (179,95 euro) dat al je prestaties bijhoudt en ook nog eens stoer staat.

SHOP

8

Dsquared

Ook jongens hebben wel eens een bad hairday of zin in een hip accessoire. Met deze pet van Dsquared heb je twee vliegen in één klap. 

SHOP

9

Lego Superstar

Dit pakket van Lego is niet alleen voor de traditionele Lego liefhebber, maar ook voor de grotere kids die van sneakers houden.

SHOP

10

Under Armour

Deze handschoenen van Under Armour (20 euro) zijn niet alleen lekker warm door het stofje dat water afstoot en blijft ademen, de binnenkant is lekker van pluche. En een mooie bonus is dat de TechTouch opdruk ervoor zorgt dat je met handschoenen je telefoon kunt gebruiken.

SHOP