Shoppen voor meiden, wij houden ervan. Alleen al omdat we al deze parels zelf ook wel willen hebben;-) Hier tien musthaves voor grote en kleine meiden

Deel deze 10 cadeautjes met de 'leukste' gever!

1

Air Up

Met deze air up fles (39,99 euro) drink je niet alleen meer water omdat het beter smaakt, ook is deze fles op dit moment het hippe accessoire dat je bij je wilt hebben.

SHOP

2

Josh V chain belt

Stijlvolle chain belt (59,99 euro) in een mooie champagne kleur van Josh V. Gaaf op jurkjes en op je stoere jeans.

SHOP

3

Mirror Mirror on the wall

Met deze make up spiegel (74,95) kun je niet alleen je make up beter dan ooit aanbrengen, door de vergrotende spiegels. Ook maak je dankzij het led licht de mooiste selfies!

 

SHOP

4

Glam!

Let the glam begin! Met dit fraaie highlighter palette (43 euro) verschijn je in stijl aan het kerstdiner.

 

SHOP

5

Balmain

Haarverzorging van een mooi merk en dan ook nog eens in een leuk tasje (32 euro) dat je nog kunt gebruiken als de flesjes leeg zijn. 

 

SHOP

6

Silk Skinnies

Elastiekjes die je haar niet beschadigen (45 euro), we kenden de zijden scrunchies al, deze kleinere elastiekjes zijn de nieuwste hit.

SHOP

7

Mrs.Highbrow

Alleen al vanwege de verpakking wil je deze brow soap. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze je wenkies perfect in model houden!

SHOP

8

Tan-Luxe

Met deze tan druppels (21 euro) hoef te niet onder de zonnebank en heb je toch een lekker kleurtje. Wat willen we nog meer in de winter?

SHOP

9

Relax

Dit chillpak van Josh V (119,95 euro) is gemaakt van heerlijke ecoviscose, dus het zit niet alleen lekker maar is ook nog een beetje beter voor het milieu.

SHOP

10

Essie

Met deze nagellakjes kun je alle kanten op. Hoe leuk, elke dag een ander lakje uit een adventskalender

SHOP