Pubermeiden. Ze ontdekken de wereld. Maar wel op hun manier. Daarbij passen cadeaus met pit. Want wij hoeven meiden niet uit te leggen wat mooi is. Dat weten ze zelf wel. Hier 10 cadeaus om teenage meiden mee te verrassen (en stiekem willen we deze cadeaus zelf ook wel) 

Deel deze 10 cadeautjes!

1

Gucci Bloom

Wie wordt er niet blij van een lekker geurtje? En al helemaal in deze gift verpakking. Deze geur van Gucci is eigentijds en stoer. Een limited Edition set bestaande uit een parfum én bodylotion!

SHOP

Deel dit cadeau!

2

Hollywood make up spiegel

Een must have voor iedere meid die houdt van make up. Koop je hem niet voor je dochter of vriendin, dan zeker voor jezelf.  

SHOP

Deel dit cadeau!

3

Draadloze Bluetooth Speaker

Heerlijk op je kamer muziek luisteren, dat kan met deze coole gadget.

SHOP

Deel dit cadeau!

4

Anna en Nina

Oorbellen die stijlvol en toch cute zijn. Dat snappen de Amsterdamse ontwerpers Anna en Nina als geen ander. 

 

SHOP

Deel dit cadeau!

5

Herbruikbare wattenschijfjes

Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn enorm populair op Instagram. Goed voor het milieu, maar bovenal erg praktisch. Daarom kunnen ze op het verlanglijstje van elke make up liefhebber. 

 

SHOP

Deel dit cadeau!

6

Chilloutfit

Nu we meer thuis zijn, is er niets heerlijker dan chillen in een pak dat behalve hip ook comfortabel is, zoals deze van NA-KD. 

SHOP

Deel dit cadeau!

7

Ketting met tijger

Dat tijgers bedreigd worden boeit niet iedere puber. Maar met deze mooie ketting zijn ze zeker blij. En je steunt het Wereld Natuur Fonds.

SHOP

Deel dit cadeau!

8

Benefit Cosmetics

De beste make up van Benefit in een box. Wie wil dat niet?  Met o.a de Hooda bronzer die de perfecte tint heeft en de primer die je poriën wegtovert. 

SHOP

Deel dit cadeau!

9

Bodybutter van The Body Shop

De beste bodybutter komt van de The Body Shop. Hij is heerlijk zacht, ruikt lekker en verzorgt je droge winterhuid liefst 72 uur lang.

SHOP

Deel dit cadeau!

10

Tony Chocolonely

Hij staat op tien maar dit is met stip het lekkerste cadeau uit de lijst. De lekkerste Tony Chocolonely gebundeld.

SHOP

Deel dit cadeau!