Natuurlijk gaat kerst om vrede op aarde en om genieten met je geliefden. Maar soms wil je iets extra’s geven. Dat snappen we. Hier 10 over the top cadeau ideeën vanaf 100 euro. The sky is the limit!

Deel deze 10 cadeautjes!

1

Voor altijd

Deze eternity ring krijgen van je geliefde is het ultieme liefdes cadeau. De rij diamanten is net als de liefde oneindig. In elk budget te krijgen. Deze witgouden   (De Bijenkorf 1790 euro) is zeer classy. 

SHOP

Deel dit cadeau!

2

YSL Cardholder

Tassen wordt steeds kleiner en dus is een grote portemonnee niet altijd handig. Cardholders zijn de oplossing, zoals deze van Saint Laurent van kalfsleer dat een behandeling heeft gehad waardoor het niet krast. (Farfetch 195 euro)

SHOP

Deel dit cadeau!

3

Led Beauty Masker

De hit van at home beauty rituelen van 2020. Het Led Beauty Masker. Niet goedkoop, maar je kunt eindeloos thuis led behandelingen ondergaan die in de salon prijzig zijn. Vermindert rimpels en verbetert je huid (Current Body 305 euro)

 

SHOP

Deel dit cadeau!

4

Hermes

Iets subtieler dan de brede Kelly bracelet is deze mini Kelly armband, met de kenmerkende Touret gesp die al sinds 1930 iconisch is. Het zwarte kalfslederen bandje past bij al je outfits.  (Hermes 380 euro)

 

SHOP

Deel dit cadeau!

5

Dyson Airwrap

Goed haar is een goed humeur. Deze Dyson zorgt voor beiden. Het geheim in 1 zin: door een uitgekiend ontwerp waarvoor het merk jarenlang onderzoek deed in het laboratorium kan je haar met minder hitte gemodelleerd worden, wat uiteindelijk zorgt voor mooier haar. (De Bijenkorf 499 euro). 

 

 

SHOP

Deel dit cadeau!

6

Heerlijk warm

Kerst is de tijd van luxe en comfort. Zoals deze sjaal van Balenciaga. Het grijs-witte ontwerp is gemaakt van fijngebreide wol en kan worden omgedraaid om beide zijden met logo’s te laten zien. Heerlijk om te dragen en lekker warm. Een investering voor vele jaren met de afmeting van liefst 225 x 40 cm. (De Bijenkorf 395 euro)  

 

SHOP

Deel dit cadeau!

7

Dior Montaigne

Als we het hebben over klassiekers dan mag een tas met de klassieke Dior oblique print niet ontbreken. Deze 30 Montaigne tas waarvan de naam verwijst naar de straat waar het modehuis groot geworden is is prachtig en praktisch en hij staat hoog op onze eigen wish list. (Dior 2900 euro). 

SHOP

Deel dit cadeau!

8

Ga op pad

Je kunt spullen kopen en daar heel blij van worden, maar herinneringen zijn minstens zoveel waard. Een ideaal kerstcadeau is om die reden een verblijf met je partner, gezin, een lieve vriend(in) of je familie in een hotel met top restaurant zoals De Librije. 

SHOP

Deel dit cadeau!

9

Love Bracelet

Kerst met Cartier klinkt ons als muziek in de oren. Als wij mogen kiezen gaan we voor de armband die je een keer om doet en de rest van je even niet meer af: De Love Bracelet. Deze rosé gouden vinden wij perfect omdat hij prachtig bij ons staalkleurige horloge staat. Dit instapmodelletje dat we natuurlijk nooit zo mogen noemen kost 4300 euro. Wie meer wil uitgeven kan deze prachtige armband opleuken met diamanten tot meer dan 40.000 euro. (De Bijenkorf 4300 euro).  

SHOP

Deel dit cadeau!

10

Comfi Kant

Deze kimono is gemaakt van zijde en voelt daardoor super zacht aan! Hij is afgewerkt met kanten details aan de mouwen en de voorkant. De kimono is onderdeel van de luxe Noir collectie. (Hunkemöller 159.99 euro)

SHOP

Deel dit cadeau!