Wat is er mooier dan iets krijgen? Iets geven. Met kerst gaan we voor gezelligheid en genieten we met onze geliefden. Deze 10 cadeaus van 50-100 euro wil jij onder je boom.

Deel deze 10 cadeautjes!

1

Geurkaarsen

Een geurkaars is altijd goed. Van Rituals, Baobab, Marie Stella Maris en deze van Diptyque (De Bijenkorf 50 euro).

SHOP

Deel dit cadeau!

2

Comfi pyjamablouse

Het chillen kan nu beginnen met deze comfi pyjamablouse van Le Nap. Duurzaam gemaakt van Tencel op basis van eucalyptus hout uit duurzaam beheerde bossen. Er zijn weinig chemicaliën nodig bij de productie en het afvalwater wordt opnieuw gebruikt. (De Bijenkorf 79,95 euro).

SHOP

Deel dit cadeau!

3

Chanel Eau Tendre

Jasmijn en rozen vermengd met de tegenhanger ceder en amber. Dat staat garant voor deze klassieke geur van Chanel Eau Tendre die al jaren in onze stash zit. ( De Bijenkorf 73 euro).

 

SHOP

Deel dit cadeau!

4

Maskers van Fresh

Fresh is een hip merk dat heerlijke maskers maakt, ook nog en op een duurzame manier dus zonder vervuilers als parabenen. (Amazon 55 dollar)  

 

SHOP

Deel dit cadeau!

5

Weldaad

Deze zijden kussensloop is een weldaad voor je huid. Niet meer wakker worden met een slaaphoofd en slaapkreukels in je gezicht en je huid knapt ervan op (De Bijenkorf 99 euro). 

 

 

 

SHOP

Deel dit cadeau!

6

Before they pass away

Niet alleen mooi op je koffietafel, dit boek boordevol prachtige foto’s van fotograaf Jimmy Nelson. ‘Before they pass away’ laat foto’s zien van 35 inheemse stammen die met uitsterven bedreigd worden. (Bol.com 80 euro)

 

SHOP

Deel dit cadeau!

7

Tafelgoed

Van mooie schalen en serviesgoed heb je nooit genoeg. Deze handgemaakte van Nordic zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en betekenen een upgrade voor je eettafel. Ook mooi op je aanrecht als schaal voor fruit.  (Westwingnow.nl 4 schalen voor 77 euro)

SHOP

Deel dit cadeau!

8

Beauty Guru

Eigenlijk hebben we niets meer toe te voegen aan de beschrijving op de Bijenkorf site van deze make up set voor de ultieme Bobbi Brown-fan of ‘beauty guru’. Deze luxe set bevat alles wat je nodig hebt om talloze oog- en gezichtlooks te creëren. Verpakt in een chique etui voor op reis, tijdens en na de feestdagen. (De Bijenkorf 95 euro)

SHOP

Deel dit cadeau!

9

Gin tonic glazen

Of het op een zomers terras is of in een winterse woonkamer. Van een gin tonic worden wij gelukkig. In deze glazen van Libbey al helemaal. (De Bijenkorf, 6 glazen 42 euro)

SHOP

Deel dit cadeau!

10

THE POSTER CLUB

Voor aan de muur verkoopt De Bijenkorf  posters van THE POSTER CLUB. Dit merk haalt inspiratie uit de Scandinavische cultuur en wordt aanbevolen door magazines en blogs van over de hele wereld. By Garmi heeft een afmeting van 50x70cm. (De Bijenkorf 89 euro)

SHOP

Deel dit cadeau!