Altijd zijn we bezig. Altijd zijn we druk. Met kerst willen we genieten. Van elkaar en met elkaar. Omdat giving een art is en we soms inspiratie kunnen gebruiken. Hier de 10 beste cadeaus van 0-50 euro voor vrouwen.

Deel deze 10 cadeautjes!

1

Charlotte Tilbury

Wie Charlotte Tilbury zegt, zegt Pillow Talk. Geen idee waarom, maar die kleur staat elke vrouw. Deze giftset (De Bijenkorf 49 euro) vinden we om die reden een zeer goed idee.

SHOP

Deel dit cadeau!

2

Telefoonkoord van Yara Michels

Het idee van it girl Yara Michels om een phone case te maken die om je nek hangt en er ook nog goed uitziet is top! En dus shoppen we graag haar Ateljé case & cord met parels (Ateljé 46,99 euro).

SHOP

Deel dit cadeau!

3

Ellen Beekmans

Oorbellen, altijd een goed idee. Zoals deze statement pieces van Ellen Beekmans (Ellen Beekmans 32,50 euro). 

 

SHOP

Deel dit cadeau!

4

Duurzame rietjes

In je gin tonic of ijskoffie. Rietjes gebruiken we continu. Plastic exemplaren kunnen niet meer en kartonnen worden klef. Deze duurzame rietjes (Bol.com 4,68 euro) zijn een prima alternatief. Cheers!

 

SHOP

Deel dit cadeau!

5

Kusmi thee

Koude winterse avonden. Dan denken we aan thee. Veel thee. Met een mok van deze Kusmi thee op de bank met een boek, tijdschrift of Netflix. (De Bijenkorf 5 blikjes 23,95 euro)

 

 

SHOP

Deel dit cadeau!

6

Voor op de koffietafel

Reizen zit er even niet in. Dus wat kunnen we beter doen dan nu alvast inspiratie opdoen voor als het straks wel weer kan. En ondertussen staat dit boek van Michiel Vos (Bol.com 16,99 euro) mooi op je koffietafel.

SHOP

Deel dit cadeau!

7

Cashmere beanie

Niet te missen, een trendy beanie waar je blij van wordt. Helemaal omdat ie van cashmere is. (& Other Stories 49 euro)

SHOP

Deel dit cadeau!

8

Feestelijke glazen

Winterdip? Of proosten op het nieuwe jaar? Een glaasje bubbels smaakt extra lekker in deze feestelijke geel gouden glazen. (Sissy Boy 4 stuks 23,96 euro) Tip: de cadeaus van Sissy Boy zijn om van te watertanden. Zelfs de theedoeken zijn prachtig! In een paar klikken heb je een mooie cadeau set..

SHOP

Deel dit cadeau!

9

HAY kaarsen

Gedraaide kaarsen, de hit van dit jaar. Ze zijn zelf te maken. Maar omdat niet iedereen een creabea is, zijn deze exemplaren (Hay 5 euro) een stuk gemakkelijker.

SHOP

Deel dit cadeau!

10

Marmeren tray

Marmer is een modieuze toevoeging aan je interieur. Omdat niet iedereen meteen een hele steengroeve in het Italiaanse Carrara wil, is het slimmer om te beginnen met een woonaccessoire zoals deze tray (Westwing 32,99). Geeft een instant boost aan elk suf hoekje in de woonkamer of je make up tafel.

SHOP

Deel dit cadeau!