We kennen het allemaal. Het overkomt mij in ieder geval ieder jaar. Schijnt de zon, wil je naar buiten in je mooiste jurk of rok, maar die benen… Die zijn nog.. euh.. Wit!

Zonder zon worden ze niet bruin. En zonder bruine benen wil je niet naar buiten. Het is een vicieuze cirkel waar je niet veel verder mee komt. Spontaan worden je benen immers niet bruin. 

Potjes

En dus zoeken we al jaren onze toevlucht tot bruin uit spuitbussen of potjes. Die hebben nog een groot voordeel. Was het in de seventies en eighties nog heel normaal om uren in de zon te bakken. We weten nu dat we het bruine kleurtje beter uit een potje kunnen halen in plaats van uren in de zon te liggen met het gevaar van huidschade.

Onze favorieten voor een bruin kleurtje zonder zon:

Marc Inbane

Deze Award-winning Natural Tanning Spray is voor iedereen die snel en eenvoudig een gezonde, natuurlijke en egaal-gebruinde huid wil. Marc Inbane wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door diverse hair & make-up artists en dermatologen. Deze tanner is gemakkelijk zelf aan te brengen, droogt snel en geeft geen ongewenste vlekken en strepen. Het spraysysteem zorgt voor een goede verneveling van het product en een optimale dekking. De natuurlijke en zomerse teint houdt gemiddeld vijf dagen aan.

Marc Inbane

Solaris instant Spray Tan

Ng zo’n topper! Deze spuitbus zorgt voor prachtige bruine benen zonder dat je als een oranje wortel over straat hoeft. Een kwestie van spuiten en verdelen met de handschoen. Het grootste verschil ten opzichte van de tanner hierboven zit in de geur van het product. Ook zit er in de tanner van Solaris geen alcohol!

Solaris

Magic Drops Self Tan Concentrate Zelfbruiner

Deze druppels van Collistar zijn ideaal om een kleurtje in je gezicht en hals te krijgen. Je doet al naar gelang hoe bruin je wilt worden een aantal druppels door je dagcreme. Zo sla je twee vliegen in een klap: je hebt en een kleurtje en de creme die bij jouw huid past kun je blijven gebruiken.

Collistar

Bondi Sands

Deze tanner is het populairst onder de nieuwe generatie Instagrammers... Zon, zee en strand, een benijdenswaardig Australisch plaatje. Ervaar een streeploze teint met Bondi Sands Self Tanning Mist welke verkrijgbaar is in verschillende tinten. Deze lichtgewicht formule is verrijkt met aloë vera en doordrenkt met de heerlijke geur van kokos. Een duurzame traktatie voor je huid!

Bondi Sands spray

Bondi Sands Lotion

Zie je jezelf niet aan het ‘airbrushen’ in de badkamer? Kies dan voor de lotion van Bondi Sands. Dezelfde formule en voordelen maar dan in een lotion.

Bondi Sands lotion