Het geheim voor volle wimpers komt uit dit flesje waar Linda de Mol fan van is. Volle wimpers willen we allemaal. Heb je ze niet van jezelf dan plak je er maar al te graag wat op voor een feestje. Met dit potje worden je wimpers een stuk voller zonder dat je met fake wimpers aan de slag hoeft.

Het was voor ons een serieus geweldige ontdekking. Wimperserums. Want zonder mascara gaan wij niet de deur uit. Tuurlijk weten we dat je met nep wimpers een duizelingwekkend volle haardos rond je ogen kunt krijgen, maar elke dag plakken gaat ons te ver. 

Tip van Linda 

En dus volgden we jaren geleden de tip op van niemand minder dan Linda de Mol in Linda Magazine. Een van haar Favourites is het serum van RevitaLash. Zoals dat gaat met influencers die je op ideeën brengen, gingen wij overstag bij de Favourite van De Mol herself en schaften we het serum aan. Om nooit meer zonder te kunnen. Want serieus, je wimpers worden voller als je elke dag voor het slapen gaan even met het dunne kwastje langs je wimpers strijkt. Al snel zagen we resultaat. En zijn we dus verkocht. Een vriendin die het na een chemo kuur gebruikte ging ook meteen overstag omdat haar wimpers mooier werden dan voor de kuur. Linda bedankt!

Oogarts 

Het Amerikaanse goedje RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael BrinkenhoffZijn vrouw Gayle was herstellende van borstkanker en verloor haar wimpers. “Ze zagen er dun, breekbaar en ielig uit. Dokter Brinkenhoff nam een besluit: hij wilde een formule ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer vol, gezond en sterk uit te laten zien”, staat te lezen op de site van het merk. 

Inmiddels wordt RevitaLash in verschillende landen verkocht en is het assortiment uitgebreid met een serum voor wenkbrauwen en producten voor je haar.

Revitalash Advanced Wimperserum/Conditioner – 2 ml

Hét verzorgingsproduct voor een zichtbare verbetering van de wimpers binnen 12 weken!

SHOP