We kennen haar al lang van Keeping up with the Kardashians. Maar inmiddels heeft Kylie Jenner een miljard verdiend met oa haar make up merk Kylie Cosmetics.

Hoe vaak zullen de Kardashians wel niet gehoord hebben dat ze hun geld verdienen met niets doen? Dat is nou eenmaal het lot van een reality ster. Inmiddels hebben de zussen Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie allemaal een aantal miljoenen op de bank. De dikste bankrekening is echter van de jongste dochter van Kris Jenner: Kylie. Ze is pas 23 en heeft een miljard dollar verdiend.

Lip Kit

Dat de kleine Kylie ondernemend was, wisten we al toen we haar als tiener zagen onderhandelen over haar zakgeld in Keeping up…  De laatste zeven jaar is Kylie bezig met haar eigen carrière. Ze ontwierp met haar zus Kendall kleding en schoenen. Maar naarmate Kendall steeds meer bezig ging als model, ging Kylie eerst met haar eigen lippen aan de slag en daarna met een lip kit. Vervolgens was Kylie Cosmetics een feit. Inmiddels is dat bedrijf deels verkocht en is Kylie met een vermogen van 1,2 miljard de jongste self made miljardair ter wereld. 

Giga bereik

Mede door haar giga bereik op social media ging de verkoop van haar make up als een speer. Schrik niet: Kylie heeft nu 201 miljoen volgers op Instagram. Mede die fanbase zorgt er elke keer weer voor dat de handel zo uitverkocht is. Bijvoorbeeld vorige week de Kylie X The Grinch collectie.

Cuteness alert!

Kylie weet dan ook als geen ander haar volgers te pleasen. Zoals deze week met een super cute filmpje waarmee ze met haar 2-jarige dochter Stormi (helloo cuteness) cupcakes ging bakken. Beiden in the Grinch groene kleding. Het stemmetje van Stormi alleen al… en de manier waarop ze netjes tegen haar moeder praat. ‘Thank you mommy…’ Het is nog meer aandoenlijk dan de cupcakes. 

Stormi’s Mom

Soms slaat Kylie een tikkeltje door. Als ze in haar zwarte Rolls Royce met rose interieur poseert met een Hermes Kelly bag in matching pink. En aan haar vingers de duurste ringen zoals een met haar geboortejaar 1997 in diamanten. Let op het naamplaatje in de dorpel van de Rolls: Stormi’s Mom. 

Maar ja, dat vergeven we haar snel. Want met zoveel geld denken haar fans: laat haar lekker. 

Haters

Haar fans vinden het allemaal prachtig. Slechts een enkele keer krijgt Kylie haters op haar dak met een post, zoals een aantal maanden geleden toen de dreumes Stormi voor het eerst naar ‘home school’ ging. Stormi poseerde met een Hermes rugzak. Tja dat zijn wel de echte problemen als je miljardair bent. Geen goedkope, alleen een Hermes rugzak van een slordige 12.000 dollar in huis…