Wie mij kent weet het. Ik heb twee grote liefdes: tassen en organisen. Jullie kunnen je dus voorstellen dat ik helemaal happy word van het ordenen van mijn tassen. Een bag organiser houdt je tas in shape, op orde en beschermd.

Tassen zijn om te dragen en van te genieten. Je wilt de tas waar je lang voor hebt gespaard of naar hebt gezocht zo mooi mogelijk houden. En tegelijk zo praktisch mogelijk in gebruik.

Eerder schreven we al dat je systeem kunt aanbrengen in de inhoud van je tas met small leathergoods zoals handige pouches om je spulletjes in op te bergen.

Voor de perfecte manier om je tassen te organisen heb je echter nog 1 ding extra nodig: een bag organiser

3 Reasons why

Zo’n vilten bagorganiser is handig om 3 redenen. De eerste: Met een insert blijft je tas van binnen schoon. Een lekkende lipgloss, pen of een sleutelbos die krassen achterlaat. Een organiser houdt je tas als  nieuw.

Shaper

Reden nummer 2: Een bag organiser is tegelijk een shaper voor je tas. Sommige tassen hebben weinig vorm of structuur. Een insert voorkomt dat je tas inzakt als een soufflé zodra je de deur van de oven te vroeg opent. Zo heb ik een lamsleren Chanel single flap bag gehad die inzakte. Dat flexibele vinden sommigen juist prachtig. Ik heb liever wat meer vorm in mijn tas. Dat kan met een organiser. 

Handig

De derde reden is misschien wel de leukste: met een organiser in je tas heb je plotseling heel veel handige opbergvakjes erbij. Vooral in grote tassen is dat super handig. Met een insert voor een grote tote of shopper heb je zelfs vakjes voor je waterflesje of laptop.

Alle kleuren bij Zoomoni

Met inserts voor 3 van mijn tassen ga ik jullie laten zien hoe dit precies werkt. Vorige week kwam hier namelijk een heel gaaf pakket binnen van Zoomoni. Die site verkoopt hele mooie inserts voor alle designer merken. De kwaliteit is goed en door de grote keuze in kleuren en modellen heeft Zoomoni altijd een organiser voor jouw favoriete tas.

Show me: Chanel

Deze wijnrode insert voor mijn Chanel Jumbo van Zoomoni.com bestelde ik om deze prachtige tas in topconditie te houden. In deze tas die ik ooit aan mijn dochter hoop te geven, wil ik geen vlekken of krassen. 

Bijkomend voordeel is dat deze tas best groot is en de organiser me meteen heel veel extra opergvakjes erbij geeft. Check hier wat ik allemaal in de vier extra vakjes kwijt kan.

Gratis pouch

Het leuke van de bag organisers van Zoomoni is dat je bij elke organiser een pouch voor je lipsticks krijgt, hoe leuk is dat (en handig!) Ik ben inmiddels groot fan van.

Extra vakjes voor Dior

De tweede organiser die ik jullie wil laten zien is die voor mijn Dior 30Montaigne tas. Die tas is vrij stijfjes en heeft daarom geen shaper nodig. Om die reden bestelde ik een organiser die in plaats van 2 slechts 1mm dik is. Deze organiser geeft mijn Dior wat meer opbergvakjes en de binnenkant blijft nieuw.

Shape in je Saint Laurent

Organiser nummer 3 is een duo. Deze organiser bestelde ik voor mijn Saint Laurent  LouLou en die heeft namelijk 2 vakken. En dus krijg je ook twee organisers, hoe leuk. Reden dat ik in de LouLou een organiser wil gebruiken is vooral om deze puffy tas in shape te houden. 

Kleur

Het voordeel van een uitgebreide site als die van Zoomoni is dat ze behalve veel modellen ook veel kleuren hebben. Bij de stijlvolle Chanel Jumbo koos ik voor een insert in de kleur van het bordeau-rode interieur van de tas (Berry Burgundy). 

Bij de blauwe beige Dior koos ik bewust beige (Jasper Tan) omdat dat super leuk staat bij het oblique patroon van de tas. Hoe leuk staat die organiser? Met een lichte kleur als beige zie je bovendien je spullen beter.

Gave groen

Helemaal leuk wordt het bij de Saint Laurent tas in blanc vintage oftewel gebroken wit want voor die tas bestelde ik de organiser in een hele gave groene kleur (Leaf Green) voor een gave pop of colour, hoe gaaf!?!

Serieus: van deze kleur word ik elke keer als ik de tas open weer blij.

xx Linda

PS: Op ons insta account @sstnbltalk binnenkort gave reels van deze 3 organisers.