Het zal ermee te maken hebben dat ik de veertig gepasseerd ben. Maar…  wallen… Ik krijg ze steeds minder weggepoetst met de make up kwast.

Het is even frustrerend als irritant. Alsof ik niet weet dat ik veel te laat ben gaan slapen. Omdat ik net te lang Netflix. Omdat dat ene boek echt uit moest. Omdat ik s avonds iets te veel Nespresso’s heb gedronken of omdat ik mijn YouTube verslaving niet in de hand had. 

En dan de volgende ochtend kijkt je een suf gezicht aan in de spiegel. Met jawel: wallen als een drooggevallen rivierbedding in tijden van aanhoudende droogte. 

Toeval

Van mijn schoonheidsspecialist had ik al eens oogcrème gekocht. En nu stuitte ik per toeval op een nieuwe favoriet. Want vorige maand kreeg ik een proefmonster van de Creamy Eye Treatment with Avocado van Kiehl’s. 

Klodderig

Aanvankelijk leek deze crème me veel te vet en klodderig. Maar toch bleek het tegendeel. Hoe dik ook, de crème trekt snel in en voelt heerlijk. Je zult mij geen loze beloftes horen doen. Maar mijn eerste indruk was zo goed dat ik meteen een pot besteld heb. 

Deze crème is volgens Kiehl’s romig en gemaakt van avocado olie, beta caroteen en sheaboter. Dat zorgt voor hydratatie, de hele dag. En zoals we weten is hydrateren de oplossing voor veel ellende. De droogtelijntjes rond de ogen verminderen, de huid voelt minder trekkerig aan en wallen verminderen. 

Groene goedje

Long story short: hier geen geklooi meer met zelfgemaakte maskers van avocado en kokosolie. Ik smeer twee keer per dag de crème van Kiehl’s op mijn ogen. Bijkomend voordeel: de avocado’s uit onze fruitmand hoef ik niet meer op mijn ogen te smeren dus die kan ik weer gebruiken op een boterham of door de salade.

Ik houd jullie de komende tijd op de hoogte van mijn strijd tegen de wallen met dit groene goedje!

xx Linda