We scrollen met ons allen maar al te graag door de tijdlijn van Instagram. Zo heeft iedereen z’n eigen favoriete accounts om geïnspireerd te blijven en voordat je het weet ben je weer een uurtje verder. Is het erg? Geen idee, zolang je maar met nuchter verstand blijft kijken en je niet laat meeslepen door de meest fantastische kiekjes. Pik er gewoon dat uit waar jezelf mee aan de slag kunt gaan!

Mijn persoonlijke dagelijkse dosis inspiratie haal ik veelal uit fashion & lifestyle accounts. 

Omdat we het leuk vinden onze inspo te delen, hierbij het rijtje van 5 accounts die mij op dit moment het meest inspireren on the gram!

@leoniehanne

Van de feed van Leonie Hanne word ik iedere keer weer vrolijk. Ze draagt de meest coole ensembles en is niet vies van een beetje kleur. Denkt menigeen al snel aan een basic, zwarte Chanel Flapbag, kiest zij gewoon voor mintgroen! Deze Duitse fashion influencer woont zowel in Hamburg als Londen, reist de hele wereld rond en maakte onlangs zelfs haar entree over de rode loper in Cannes. O.a. in een stunning jurk van Nicole + Felicia @nicolefeliciacouture

@bydanivintagestore

Achter By Dani Vintage Store zit (hoe kan het ook anders) Dani Bles. Zowel in haar winkel aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam als op de feed van dit fashionable account doe je niet alleen inspiratie op maar kun je ook nog eens naar hartelust shoppen. Geen dertien in een dozijn maar unieke pieces waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat deze vrouw gek is van fashion is overduidelijk, zo vind je haar ook on the gram bij @styleschoolbydani en kun je samen met een styliste je persoonlijke kledingbox van @maison365 samenstellen.

@humansofny

Op dit account vind je geen ‘gemaakte’ plaatjes maar enkel pure foto’s van mensen met een bijzonder verhaal. Want ja, je hoeft geen influencers te zijn om je story te delen. Sterker nog, iedereen heeft zo zijn eigen verhaal. Op @humansofny lees je onder elke foto bijzondere verhalen, die vaak de diepte in gaan, en ons leven weer in perspectief zetten. En ja, dat is soms ook gewoon effe nodig! Echt een follow waard!!

@unique.designerbags

Gek op designer tassen? Neem dan eens een kijkje op het account van @unique.designerbags! Hier verkopen ze Pre-loved designer tassen & accessoires. Een tijdje geleden bracht ik samen met Linda een bezoekje aan de winkel in Naaldwijk. Ik shopte er een vintage tas van Dior (zie de post hieronder) die je misschien al eens voorbij hebt zien komen op onze eigen feed op Instagram. Dat het shoppen van second hand designer tassen hip & happening is blijkt uit de feed van dit account, het uitgebreide assortiment vliegt je om de oren!

@lornaluxe

Ze heeft de nodige dosis aan zelfspot, is sympathiek en loodst je via haar account mee naar de meest gave hotspots. Ze weet je iedere keer weer te verrassen met haar coole outfits. Van designer pieces tot betaalbare fashion die via een swipe up ook voor de ‘gewone man’ bereikbaar zijn. Ook deelt Lorna iedere ochtend haar ochtendroutine en neemt je dan mee in de wondere wereld van make-up. Samen met haar hubby Mr. Luxe vormen ze een reusachtig gezellig stel!

Door welke Instagram accounts laat jij je inspireren en welke zijn een follow waard? Deel ze met ons @sstnbltalk!

xx Marriët