Make up artists kunnen uren vertellen over shapen, baken, contouren en allerlei andere technieken. Op YouTube kun je alles wat je wilt weten over make up opzoeken. Maar uren per dag besteden aan de perfecte look kan en wil bijna niemand.

Bovendien heeft ook bijna niemand de giga collectie met poeders, bronzers en concealers. Of tig paletten met voor elk kledingstuk een andere ooglook. Hoe fijn is om die reden het fool proof potloodje van Charlotte Tilbury dat je toch snel een kleurtje op je ooglid geeft.

Brons

Voordeel van deze lijn is dat het kleuren zijn die bij je oogkleuren passen. De kleur van het potlood versterkt dus je ogen. Bij mijn hazel kleurige ogen past bijvoorbeeld brons en groen.

Hoe dan?

Heb je blauwe ogen, dan staat brons ook geweldig. Hoe dat kan, legden we eerder uit.  Maar nog gemakkelijker is dat bij alle potloodjes een foto van een oog staat waarbij de kleur mooi past.

Latex

Deze potloodjes hebben nog 1 groot voordeel. Ze zitten even steady als een laagje latex op je ooglid. Dat maakt ze perfect voor in de zomerzon, naar het strand en voor feestjes. En omdat je ze met je vingers kunt vervagen, kun je je make up look zo subtiel of dramatisch maken als je zelf wilt. Of zoals Charlotte Tilbury het zelf zegt: ‘De formule zit na 30 seconden muurvast op zijn plek, dus blend, blend, blend!’

SHOP CHARLOTTE TILBURY