Wie zijn wij?

Marriet is ondernemer. Linda werkt bij een groot mediabedrijf. 

We houden van mooie dingen. We genieten van spullen die met veel creativiteit en liefde gemaakt worden.  Lezen graag over vrouwen die het verschil maken. We willen ons graag onderscheiden en houden niet van dertien in een dozijn. 

Zet ons in een afgesloten ruimte met internet en we speuren urenlang sites voor 2e hands spullen af. Op zoek naar de ultieme clutch of de mooiste schoenen. Of die ene broche die al tijden op onze wishlist staat. 

Want we proberen niet alleen maar massaproductie te shoppen. Om die reden gingen we ons verdiepen in duurzaamheid. Een term die niet uit ons dagelijks leven te bannen is. Gaat het niet over elektrische auto’s dan wel over zonnepanelen. 

Je denkt misschien: is sustainability niet iets met geitenwollen sokken in plaats van  een hippe lifestyle? Nee dus.   

We zagen dat zelfs de merken die wij associëren met kinderarbeid, vervuilende productie en cheap ass stoffen een hele waslijst aan duurzaamheidsdoelen hebben. 

Als zij het kunnen, dan wij toch ook?

‘Stay Hungry. Stay Foolish.’  -Steve Jobs-

Met deze woorden in ons achterhoofd gingen we aan de slag.

Heel wat noeste arbeid verder hebben we een platform in de dop. Waarop we jullie willen inspireren. Met de dingen die wij mooi vinden. Trends die we signaleren. Mensen die ons raken. In een wereld waarin duurzaamheid geen thema is waar we af en toe  iets mee willen. Maar een lifestyle die past in ons leven. En ook in dat van jou. 

We beloven niet dat we nooit meer massa productie shoppen. We proberen wel bewuster te kiezen. En nemen jullie graag mee.

Marriët & Linda