De decembermaand is weer in aantocht. Dé feestmaand van het jaar. Sfeervolle decoraties, lekker eten & drinken en volop gezelligheid. En wanneer het om de perfecte outfit gaat: voor sommigen een reden om alles uit de kast te trekken…

Doorgaans ben ik niet zo van de glitter en glamour en laat ik de pailletten aan mij voorbij gaan. Hoe feestelijk ook, ik zie eruit als een kunstschaatser zonder dat ik kan schaatsen. Een vermogen uitgeven aan een opvallend, shiny kledingstuk is niets voor mij, ik verkies dan tóch eerder duurzame basics die ik ieder moment van de dag kan dragen. Maar toch, een glimmertje voor af en toe kan geen kwaad en dus zocht ik op Vinted naar iets feestelijks zonder het ijs op te moeten…

Resume Copenhagen

Het Scandinavische merk Résumé is opgericht door zusterduo-ontwerpers Emma Lohmann en Ann Louise Faurholt. Elk kledingstuk heeft iets eigentijds en leuks voorzien van vrouwelijke pasvormen. Van hemdjes met patchworkpatroon en losse items met dierenprint tot oversized levendige jurken en klassiek gesneden overhemden en blouses.

Preloved via vinted

Op Vinted kocht ik dit metallic kleurige jurkje. Wél feestelijk en toch niet té bling-bling. Ook de koele kleur maakt ’m een goede match en een mooie aanvulling in mijn kast ;-)

Wil je ook iets feestelijks maar vind je het lastig om Pre-Loved te shoppen? We hebben een paar eyecatchers voor de komende feestmaand voor je geselecteerd. Zie je je al shinen?

xx Mar