Hij komt je waarschijnlijk bekend voor, deze blouse van het Scandinavische merk Stine Goya. Klopt, want dezelfde blouse, waar we eerder over schreven heb ik ook al in het roze. 

Heeft u deze ook nog in andere kleuren?

Dit klinkt misschien een beetje saai, zo van: ‘ja, prima shirt, heeft u deze ook nog in andere kleuren?’ Maar juist omdat ik het model, de stof én de bijzondere details zo leuk vond, ging ik op zoek naar een second hand tweede exemplaar.

Nét even anders

Stine Goya kenmerkt zich niet alleen door de kleuren en details maar ook de designs die ze gebruiken zijn zó anders. Zo heeft deze satijnen blouse een soort ‘wrinkle’ effect wat het echt weer heel anders maakt dan alle andere blouses. Bovendien, het combineren van kledingstukken in verschillende materialen is altijd nét iets spannender en ook nog eens helemaal van nu.

Stick to the brand!

Dit is overigens ook voor mij dé manier om geen miskopen te doen. Is een merk naar je smaak, gebruik dit dan simpelweg als filter. Want net als met fysiek shoppen moet je ook hier doelgericht te werk gaan, het second hand aanbod is namelijk enorm. Zo heb bij diverse preloved shops zoals Vinted, Vestiaire Collective en The Next Closet filters uitstaan op merken waarvan ik weet dat ze qua pasvorm en stijl goed bij me passen.

Alert!

Wanneer iemand een nieuw item toevoegt krijg je een alert, soms heb je geluk en is het precies wat je zocht! Zoals deze leukerd ;-)

xx Marriët