Een van onze favoriete make-up merken is Charlotte Tilbury. Eerder schreven we al over 2 fijne producten van het Britse beautymerk: de reuze handige en foolproof oogpotloodjes en de lipstick in de kleur Pillow Talk.

Pillow Talk is de kleur van de Britse make-up artist die werkelijk iedereen staat. Zo’n favoriet, die je meteen weer op je wishlist zet, zodra je lipstick zijn einde nadert. Toen mijn Pillow Talk eind vorig jaar bijna op was, greep ik mijn kans tijdens een bezoekje aan De Bijenkorf.

Feestdagen

Ik had dubbele mazzel, toen ik naar de counter van Charlotte Tilbury liep. Niet alleen had ik op mijn verjaardag Bijenkorf bonnen gekregen, die ik graag aan iets concreets en noodzakelijks als make up uitgeef. Het tweede gelukje waren de prachtige cadeauverpakkingen elk jaar rond de feestdagen op de beauty afdeling. Dus was de keuze snel gemaakt: een hele gave cadeauverpakking van het merk. 

Met als voordeel dat ik niet alleen mijn favoriete lipstick had, maar ook 3 andere producten: een lipcheatpotlood, een oogpotlood en een vloeibare oogschaduw, allemaal in de kleur Pillow Talk.

Nieuwe favoriet

Deze aankoop betekende ook meteen dat ik een nieuwe favoriet had, want de vloeibare oogschaduw, de ‘Eyes to Mesmerise’ is een geweldig product! Met je vingers heel gemakkelijk aan te brengen op je bewegend ooglid en de glow blijft de hele dag. Handig is ook dat je de kleuren en producten van het merk heel gemakkelijk combineert. De Eyes to Mesmerise maak je heel snel af met de potloodjes die we eerder bejubelden:de colour cameleon. Zo heb ik ’s ochtends in nog geen 10 minuten mijn make-up op orde.

Gouden Godin

Een verslaving is geen verslaving als je maar 1 aankoop doet, en dus ging er ook een mooi oogpalet over de toonbank. Ik koos de ‘Golden Goddess’ want een Gouden Godin willen we natuurlijk allemaal wel zijn. Ook hier kan ik alleen maar positief over zijn. Niet alleen staan deze gouden en groene tinten mooi bij mijn bruin/groene ogen. Ook is dit een super fijn gepigmenteerd product dat gemakkelijk in het gebruik is. 

Ik verheug me nu alweer op mijn volgende verjaardag. Niet vanwege dat extra jaar, maar wel voor de cadeautjes.

Onze  5 favorieten van Charlotte Tibury:

Wishlist

De Magic Cream wordt de volgende aankoop, na een sample zijn Marriët en ik verslaafd aan deze heerlijk volle crème!

xx Linda