Het kreukt niet, is makkelijk te wassen en oogt ook nog eens goed. Wij zijn fan van travelstof. Wij delen met liefde onze favorieten.

Travelstof rekt mee, maar het kleedt ook mooi af. Het staat dus goed en het zit lekker. Daarnaast kun je het gemakkelijk wassen, uithangen, dragen en repeat. 

Anneloes

Steeds meer merken hebben deze stof in de collectie. Zelf heb ik al jaren de welbekende kurken van La Dress, die ik vaak naar feestjes draag. Zo handig dat je ze de volgende dag wast, op een hanger droogt en daarna weer in de kast kunt hangen. Een van mijn huidige favorieten is een jumpsuit van Studio Anneloes. Met een gave pofmouw

En dan sloeg ik ook mijn slag met een broek, top en twee jurken van Only M. 

Hier een aantal favorieten: 

Jumpsuit Studio Anneloes

Shop Jumpsuit

Korte jurk Studio Anneloes

Shop Korte jurk

Pantalon Studio Anneloes

Shop Pantalon

Midi blousejurk Studio Anneloes

Shop Midi Blousejurk

XX Linda