Linda schreef er al eerder over, de Saint Placide van Louis Vuitton. Stoer, chique en praktisch. Een klassieker met een twist, vernoemd naar het metro station Saint Placide, vlakbij de Jardin du Luxembourg in Parijs.

Zeker niet de populairste tas van het merk, wel eentje die zich goed laat combineren. De zwarte flap geeft ’m een stoere touch en de gouden chain sluit niet alleen aan bij de huidige chain-trend maar zet je outfit net wat meer op de kaart. Van een witte blouse, jeans en hakken tot aan een comfortabele, sporty look.

De rode shoulder strap in het midden van de chain geeft niet alleen een leuk accent maar biedt ook nét wat extra comfort aan de (blote) schouders.

Toeval

De Saint Placide stond niet op mijn wishlist, sterker nog: Linda had hem al dus eigenlijk was het een no go. Bij toeval stuitte ik op een veilingsite waar deze werd aangeboden, in excellente staat voor een fractie van de prijs. Toch eerst maar even Linda bellen…wel zo netjes.

Afgezien van de tas hebben we qua uiterlijkheden en stijl weinig gemeen, bovendien is het niet haar enige tas en heeft ze genoeg ander leuks voor handen. Eenzelfde tas zou geen problemen opleveren. Onder één voorwaarde, dat dan weer wel. Ze opperde een reel rond het thema ’twinning is winning’. Voor nu laat ik zien hoe ik hem combineer maar binnenkort dus meer ;-)

Thanks Linda!

XX Marriët