Niet iedereen is dol op lippenstift. Zeker wanneer het gaat om heftige kleuren als rood en roze. In dat geval kun je het beste kiezen voor een nude lippenstift.

Nude lips zijn hot en staan in de meeste gevallen bij iedereen. Enige waar je rekening mee moet houden is de ondertoon in je huid. De ‘warme’ types doen het goed met karamel en perzikachtige tinten terwijl de ‘koele’ huidtonen het beter doen met een vleugje roze of beige. 

Wat betreft de rest van je make-up kun je bij nude-kleurige lippen alle kanten op. Voor een naturel look is een vleugje mascara afdoende en wil je knallen, kun je als extra weg flink uitpakken met je oogmake-up.

De beste nudes

Natuurlijk blijft het een kwestie van smaak, genoeg vrouwen zweren bij dat ‘ene’ merk en blijven erbij. Zo ook met de liefhebbers van de lipsticks van Charlotte Tilbury. Want niet alleen met hun oogmake-up onderscheidt het merk zich van de rest, ook met lippen zijn ze verdraaid goed.

De ‘Very Victoria” lipstick van Charlotte Tilbury in het bijzonder. Een tint die speciaal is gecreëerd voor Victoria Beckham herself, een taupe, koel getinte nude kleur met een matte afwerking zonder dat het droog of plakkerig aanvoelt .

Royal lipstick 

Ook Meghan Markle is fan van het merk. Naast de ‘Very Victoria’ is Meghan ook fan van de kleur ‘Pillow Talk’ van Tilbury die iets roziger is. Het schijnt zelfs zo te zijn dat het kleurtje iedere twee minuten over de toonbank gaat.

Shop it like a Duchess

Gelukkig zijn de kleuren ook voor de ‘gewone vrouw’ te verkrijgen want de lipsticks van Charlotte Tilbury zijn verkrijgbaar voor zo’n 32 euro, in Nederland onder andere bij de Bijenkorf!

We hebben de 5 populairste lipsticks voor je op een rijtje gezet!

1

Charlotte Tilbury

Creëer de illusie van vollere, grotere lippen met de Matte Revolution ‘Very Victoria’.

SHOP

2

Charlotte Tilbury

Charlotte’s iconische, zachtroze Matte Revolution ‘Pillow Talk Original’ lipstick zorgt voor een warme kleur en een diepe, zoetroze tint. De hydraterende, matte formule is verrijkt met anti-oxidanten en orchidee-extracten die de lippen verzachten. De 3D-pigmenten zorgen voor voller ogende lippen met een natuurlijke gloed.

SHOP

3

201 The Painted Veil, Rouge à Lèvres Voile Lipstick

Gucci. Niet het merk met het meest uitgebreide of uitgebalanceerde make up assortiment. Maar wel verpakkingen en kleuren waar we blij van worden, vooral bij de lipsticks. En een leuk extraatje is dat je op de gucci site ziet hoe deze lipstick staat bij alle huidtinten van licht tot donker en alles daar tussenin.

SHOP

4

M.A.C Velvet Teddy

De kleur en textuur van deze Lipstick hebben M∙A∙C beroemd gemaakt. Deze crèmige en rijke formule biedt een sterke kleurintensiteit met een matte finish.

SHOP

5

Chanel 402 Adrienne

ROUGE COCO, de iconische lippenstift van Chanel in een nieuwe uitvoering. Een nieuwe samenstelling, voor nog meer comfort en hydratatie, de hele dag lang. Een nieuw kleurenpalet, geïnspireerd op de intimi van Mademoiselle Chanel, die haar de bijnaam Coco gaven.

SHOP