Het begrip stand out in a crowd lijkt uitgevonden door een stylish Française. Hoe komt het dat een Parisienne een feilloos stijlgevoel heeft? En nog belangrijker: hoe leren wij dat ook?

Kies klassiekers

Parisiennes hebben hun kast vol hangen met klassiekers die ze seizoen na seizoen dragen. Een mooie blauwe blazer, loafers, jeans en een wit shirt et voila weer een outfit klaar. Door te kiezen voor kwaliteit en mooie stoffen creëer je een garderobe met mooie basics waar je jaren mee kunt.

Ton sur ton

Vergeet schreeuwerige prints, vergeet bonte combinaties. Een Parisienne draagt ton sur ton een hele outfit in blauw. Met slechts 1 kleuraccent: rode lippen!

Less is more

Gaan wij ons soms te buiten in EN statement oorbellen, EN 3 gouden kettingen EN een geblokte broek EN hoge hakken. Een Française is wars van zoveel toeters en bellen. Ze doet niet ‘en en’ maar ‘en/of’. Dus less is more! 

Tip top verzorgd 

De deur uit met afgebladderde nagels, ongepoetste schoenen, of een tas met een los stiksel. Dat kan dus niet als welopgevoede Franse dame. Ze zorgt dat schoenen meteen verzoold worden, dat de nagels on point blijven, kortom dat er geen achterstallig onderhoud is.

Et les cheveux! 

Tot slot het kapsel. Met een pony en een bob ben je helemaal in stijl met je nieuwe look! Denk Ines de la Fressange, denk Audrey Tautou en denk aan je kapper.