Het is een dubbel gevoel. Elk jaar als de herfst aanbreekt, weet je dat de zomerzon een stuk minder te zien zal zijn. Tegelijk biedt de herfst ook de kans om je favoriete autumn kleding uit de kast te trekken.

Ik ben geen type van een groepje oranje pompoenen bij de voordeur. Maar qua kleding kan ik een herfstige garderobe van beige, bruin en bordeaux rood wel waarderen. In de vorm van heerlijke truien, een paar kekke laarzen en een jas die tegen een buitje kan.

Hier komen mijn favorieten voor de herfst! xx Linda

Prada pet

Mijn pet van Prada past bij elke herfstoutfit. Hij is van wol en heerlijk warm. En bovendien ideaal bij een bad hair day ;-)

Burberry jas

Denk je aan regen en wind, dan denk je aan de Burberry trenchcoat. Ik heb deze jas nu een jaar en ik denk dat hij nog tientallen jaren deel blijft uitmaken van mijn kast. Simpelweg omdat deze klassieker niet verveelt.

Saint Placide tas

Bij het kleurenpalet van de herfst past het monogram van Louis Vuitton prachtig. Deze Saint Placide tas is een van mijn favorieten vanwege de combinatie van het monogram met het zwarte leer. Hij is bovendien prima bestand tegen een regenbui. 

Stoere laarzen met een goede hak

Hippe laarzen mogen niet ontbreken in de herfst.  Prachtig over je casual jeans, maar ze zorgen ook dat je je jurk langer kunt doordragen.

Kasjmier trui

Een heerlijk zachte en warme trui van kasjmier wil je niet missen in je herfstgarderobe. Ik heb dit heerlijke materiaal ontdekt tijdens het thuiswerken. Maar draag het straks lekker door, ook buitenshuis.